Måndag i ett nötskal

Jag har verkligen stapplat omkring idag på mina träningsvärksben. Jag får sällan träningsvärk men jag får det så känns det alltid lite extra bra mentalt. Jag behöver inte ha träningsvärk för att känna att jag gjort ett bra pass men det är ändå lite extra spännande när det gör ont i kroppen, SKONT som mina PT-kunder brukar säga.
Annars så har jag haft en riktig arbetsmyredag idag med HLR-lektion där vi också pratade om hur man ska agera om en kompis dricker för mycket och blir dålig (jag undervisar på gymnasiet och tycker att “vardagsnära” livräddning är lika viktigt som traditionell HLR, tyvärr händer det alkoholrelaterade olyckor och sjukdomsfall även på gymnasiet), kört styrkebaserade tabataintervaller med en klass, besökt min höggravida kompis Anna som precis flyttat till villa i Huddinge, kört PT-kund på Sats, haft besök av mina mamma, tagit en kvällsdusch och nu är jag äntligen redo för sängen.
Tack för all fin feedback om videobloggarna, det är för er jag gör dem!


Nu vet jag att ni kollar på musklerna på axlarna men det jag ville visa var också linnet och toppen från Röhnisch. I like!


Idag invigde jag mina nya kängor från Merrell. De är vattentäta och även om de är i grövsta laget för cityliv så kunde jag inte hålla mig. Spöregn och en utflykt till Anna i Huddinge var ju bästa förutsättningarna för ett första test. Styva, sköna och varma blir första utlåtandet. Bara skosnörena i sig kan ju lysa upp en regnig höstdag. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer