Massa vinnare av Kari Traa, Lego, Duplo, Bugaboo & Libero

Jag har ju varit världens sämsta tävlingsledare, det är bra att ni tjatar på mig! Här nedan kommer vinnarna från de senaste tävlingarna. Maila mig era hemadresser/telefonnummer så får ni paket med posten. Adressen ser ni i högerspalten fast med ett @.
Träningströja med de fina fjärilarna från Kari Traa: Carita!
Hi! First of all I want to thank you for a inspirational blog! I understand swedish but as a Finn I find it difficult to speak/write 😉
In year 2010 I was diagnosed with thyroid cancer and my thyroid was removed. Thyroid is often referred as “butterfly-shaped” so I definately need butterflies in my life 😉 I am also mum to a seven month old baby boy and spend hours outdoors walking, running, cycling, you name it! So I really need this shirt! 😉
Ett paket med Lego Friends: Sandra!
Hej! Jag skulle vilja ge vinsten till min snart fyraåring.
Så länge jag kan minnas har han och vi fått höra vilken ”snäll” kille han är. Och så ”lugn” och ”fin” kille vi fått. Jag förstår att de (folk i allmänhet) menar något positivt men jag blir irriterad ändå. Fått och fått? Jag tror i allra högsta grad att man ”formar” sina barn. Vi har ju medvetet lärt honom hur vi tycker att man ska bete sig t.ex. att man inte ska ta andras grejer utan att fråga, vänta på sin tur och inte begränsat honom eller skrattat åt när han klär ut sig till prinsessa. Man får ett enormt ansvar när man blir förälder och kan inte räkna med att barn ska kunna veta allting, det är upp till oss vuxna att visa, förklara, stötta osv.
Hur som helst så älskar han lego, rollekar och djur. Sen bryr han sig inte ett skvatt om vilken färg det har.
Häromdagen visade det sig att han antog att en fröken på förskolan var en kille, det var självklart för honom och jag var på vippen att säga, nämen det är hon ju inte när jag kom på, och sa, att det spelar ju ingen roll. Huvudsaken är ju att E är snäll och att du gillar E.
Nu blev min motivering världens längsta men jag tror man lägger enormt viktiga grunder när barnen är små och jag gillar hur du tänker ;)
/Sandra
Ett paket med Duplo Creative Sorter: Anna!
Som den sanna tävlingsmänniskan jag är vill jag ju självklart även vara med här och tävla. Bra tidsfördriv till go´grabbarna när mamman är trist och tränar ;-)
Ett kit med Organizer och Snack Tray från Bugaboo: Kajsa!
Jag önskar att min son kunde vinna en snacktray, perfekt för honom att samla alla halsband som han vill ha med på promenaderna. :-D
Själv vill jag ha en organizer för att hålla ordning på alla andra grejer. Jag har saknat en likannde väska till buggan och den verkar perfekt, då man lättare hittar det man vill ha eftersom den sitter lättåtkomligt på vagnen.
Ryggsäck med produkter och biobiljetter från Libero: Frida!
Nässpray – IFAAAAAALL jag skulle bli spontansnuvig och vara långt ifrån ett apotek :D har nämligen lite fobi för nästäppa – jag HATAR det! en annan grej jag inte står ut med är torra läppar –> jag har alltid läppsyl i väskan (ifall jag skulle råka tappa bort det jag alltid har i jackfickan, ha ha). Och sen har jag alltid värktabletter också ifall jag skulle få huvudvärk eller ledvärk – tyvärr är jag numer dock förpassad till kassa Alvedon istället för bästa Ipren eftersom jag är gravid (v. 39 – inte många veckor kvar nu! hurra!) men tabletter finns det i alla fall :) Hm… nu när jag läser min kommentar inser jag ju att jag låter en smula tvångsneurotisk. Men men – det bjuder jag på :)
Vem som vinner träningsprodukt hos BodyStore.com återkommer jag till när tävlingen är avslutad men strax kommer en ny tävling för alla barn som passar perfekt inför semestern. Håll utkik!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer