Maxi Cosi Mobi & Maxi Cosi Pebble

Idag har vi äntligen köpt en ny bilstol till Sixten. Det funkar inte med isofix så det blev en Maxi Cosi Mobi istället. Det blir riktigt trångt på passagerarsidan men det var den minst dåliga lösningen. Stolen går att luta i fyra olika lägen när barnet är fastspänt, perfekt när Sixten sover när vi åker till Skåne och fjällen.
Bebisen får en Maxi Cosi Pebble som också går att klicka fast på vagnen. Den går att lägga ner och har ett bra växasystem med kuddar att ta bort efterhand.
Jätteskönt att ha ordnat det här!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer