Melodifestivalen eller Gladiatorerna?

Vilket valde ni?
Vi zappade mellan så fort det var reklam på fyran men jag klarar inte av Melodifestivalen. Är det bara jag som tycker att hela programmet är skämmigt? Marie Sernholt var dock imponerande snygg och hade en bra låt. Jag hoppades att hon skulle gå vidare men icke sa nicke. De andra var kassa tycker jag.
Hans och jag köpte middagen till lördagskvällen; Caesarsallad och vitlöksbröd, My favourite! Till efterrätt gjorde Hans mandelflarn tillsammans med vaniljglass och hjortronkompott. En höjdarlördagskväll!


Mina Fitflops är grymma även i -30, både de vita Merrell och dessa Uggsliknande fast med ergonomisk sula är klockrena både hemma i stan och i köldrekord kallt Dalarna.
En helt annan grej: Baxter är världens gulligaste lilla kille som pratar och härmar och dansar. Han utmanar mig och mina gränser varje dag och har samtidigt väldigt svårt att skiljas från mig, ens om jag lämnar rummet. Ett stort framsteg senaste veckan är att Baxter nu somnar i sängen bredvid mig och inte i vagnen längre. Ett stort steg för Baxter och mig. Världens gulligaste lilla kille!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer