Meze à la Sofia

Nu har äntligen de andra mumsen lagt upp sina bilder så att jag får ta del, tack för det!
Sofia, värdinnan för kvällen, är:
1) Extremt matlagningsintresserad
2) Fd Bartender
3) Abnormt hemmafruambitiös
4) Perfektionist
5) Ashet mama. Milf. Precis som jag.
Med andra ord har vi fem fenomenala förutsättningar för en fantastisk helkväll!
Sofia hade lagat och förberett massa libanesiskt gott. Olika sorters spett, korv, röror, rullar. Libanesiskt. You got it. Hans och jag brukar äta på Sahara på Folkungagatan och älskar det men Sahara, som av många anses som Stockholms bästa Libanes tillsammans med Beirut Café kommer inte ens i närheten av Meze à la Sofia kan jag säga!
Jag har sällan ätit så vacker och vällagad mat. Jag är sjukt imponerad. Att Sofia langade drinkar i världsklass en efter en gjorde inte saken sämre och kvällen blev en succé.
Vi satt ute ända till mörkret föll, utan koftor faktiskt och flyttade sedan in till soffan. Alldeles för bekvämt för Alex som chillade med tunga ögonlock.


Sofias drinkbord


Rabarber!


Alex, presoffhänget.


Värdinnan fixar drinkar


Alfvan och moi med nästan tom chipsskål


Hur många poäng får drinkarna?
Och bruttan?


Vackra tvåbarnsmamman Sofia


Min nära vän fina Ida


Alex och jag fipplar med kameran


Mammabloggare är vi allihopa allihopa allihopa.


Jag med! Och Du med.


Middagsbordet, redo att attackeras.


Mums i kvällssolen!


Fantastiskt bra fotograf.


Fina.


Håller ni inte med mig?!


Sleeping beauty.
Jag har svårt att i text beskriva hur mycket jag tycker om dessa tjejer. Jag hoppas att jag visar min uppskattning mot dem tillräckligt mycket så att de känner hur omtyckta och värdefulla de är.
Bästa mammorna. Vackraste kvinnorna. Värdefulla så in i Norden.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer