Middag för två

Hans och jag försöker planera så att barnen somnar innan vi äter middag. Det blir någon gång 19.30-20 men det är så värt det. Ikväll gjorde Hans en kycklingsallad med chèvrechips och ruccolapesto. Sjukt gott I tell you.
Märkligt nog vaknade Baxter vid 22, pigg som klockan 07 och springer nu runt i lägenheten. Konstigt värre. Hoppas det inte är tecken på att han är på väg att bli sjuk bara.
Imorgon ska jag filma några övningar åt er. Några önskemål på specifika muskelgrupper eller fokusområden?


Chèvrechips var mycket gott!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer