Middag och drinkar

Idag fick vi finbesök av Tant Anna från Malmö och Karin. Kvällen började med en nostalgitripp genom de 200 foton mellan åren 1996 och 2006 vi tittade på. Vissa foton skrattade jag åt så att jag grät! Härligt! Karin och jag tävlade tillsammans i K2 och har tagit massa SM-medaljer tillsammans. Dessutom bodde vi två år tillsammans i Nyköping under gymnasiet. Anna och jag träffades första gången när vi var 10 tror jag, på någon ungdomscup. Sedan har vi hängt genom alla tävlingar, läger, ungdomslandslag, Kanotgymnasium och även åren efter. Vi tre har så många gemensamma minnen tillsammans och det är så härligt att vi fortfarande hänger trots att Anna bor i Malmö, Karin i Göteborg och jag i Stockholm!
Vi kom precis hem nu, vid halv ett och jag är så nöjd med kvällen! Detta var förmodligen den sista kvällen med kompisarna innan bebisen kommer så det känns så kul att kvällen blev så lyckad!
Hans lagade god kycklingtacos med halloumi och bjöd sedan på efterrätt: jordgubbar med Ben&Jerrys Mango Swirl.
IMG_1320

Karin & Anna fånar sig

Karin & Anna fånar sig


Blommorna i vasen fick jag av Hans i lördags

Blommorna i vasen fick jag av Hans i lördags


IMG_1324
Tycker själv att jag inte ser så jättegravid ut på denna bilden

Tycker själv att jag inte ser så jättegravid ut på denna bilden


Efterrätten

Efterrätten


Nostalgitripp

Nostalgitripp


Alltid mycket garv tillsammans med tjejerna

Alltid mycket garv tillsammans med tjejerna


Team Mighty Ducks

Team Mighty Ducks


Två preggosar

Två preggosar


Vid nio begav vi oss till Göteborg för att drinka. Där anslöt Erik, en kompis, och Karins sambo Henrik.
Erik och Anna på Göteborg

Erik och Anna på Göteborg


Karin har blivit en riktigt rossetjej!

Karin har blivit en riktigt rossetjej!


Kärleken och jag

Kärleken och jag


Anna posar bredvid Karins Henrik

Anna posar bredvid Karins Henrik


Karin garvar med kinaögon

Karin garvar med kinaögon


Karin leker superstjärna

Karin leker superstjärna


Pose!

Pose!


Fördelen med digitalkamera: man kan kolla på bilderna!

Fördelen med digitalkamera: man kan kolla på bilderna!


Tack för en jätterolig kväll, ni tjejer är bäst!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer