Midnattsloppet tillsammans med Elizabeth Hilton

Trots att Hans har varit bortrest med barnen över helgen så har jag inte haft tid att blogga. Men jag tänkte sammanfatta dagarna åt er, för de har varit väldigt spännande!
I lördags kväll sprang jag Midnattsloppet tillsammans med Elizabeth Hilton som jag har coachat i löparskolan på TV4 Nyhetsmorgon. I mars började hon löpträna tillsammans med mig, vi startade med att springa ett par minuter för att hon till slut skulle kunna springa 5 kilometer på Vårruset i maj. Under sommaren så har Elizabeth sprungit tre pass i veckan med målet att kunna springa 10 kilometer på Midnattsloppet.


Innan starten var vi några stycken kompisar som åt middag här hemma hos mig, ute på terrassen, snackade massa och hade riktigt kul tillsammans. Vår startgrupp startade först 22.45, väldigt sent och det var en speciell känsla att gå  i mål typ vid midnatt!


Karin, jag, Elizabeth, Clara och Tove hade världens roligaste kväll och verkligen njöt av att springa Midnattsloppet!
Jag filmade både innan, under och efter loppet, det materialet visade vi på Nyhetsmorgon i studion i söndags samtidigt som Elizabeth och jag var där. Jag ska lägga upp det här när inslaget finns live!
Jag har börjat sända filmer genom appen periscope, utöver mina vanliga youtube-filmer. Oklippt, live, ofta direkt från träningspass. Ladda ner appen Periscope och sök upp mig @lofsan där och följ så får du notiser så fort jag är live. Mina filmer kan du sen se i efterhand, i ett dygn från sändning.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer