Midsommarafton 2011

Vi valde att stanna i stan i år under midsommarhelgen. Egentligen hade vi en Göteborgshelg inbokad men jag tycker att det är jätteskönt att stanna här i Stockholm!
Vi sällade oss till turisterna i Stockholms City och tog promenadstråket ner till stan. Drottninggatan var spökligt tomt här uppe men ett myller där nere vid Åhléns.

Älskar Sixtens nya skjorta/Ralph Lauren, jeans/GAP, keps/GAP, sneakers/Converse.

Flera har frågat om mina braxer; de är från Gstars killavdelning.

Min älskade Bugaboo Donkey

Vi gick ut på Riddarholmen och tittade på båtar, såååå intressant just nu!I´m the one!

Gräbsen somnade såklart lagom till att vi nådde Vapiano så vi fick till en vuxendate med lunch på tu man hand i en nästan tom restaurang. Jag drack alkoholfria vackra drinkar medan Hans gick All In.

Min mango & jordgubbsdrink var smashing men Hans kiwi & mynta gick fetbort hos mig. Jag har svårt för mynta.

Det är alltid lika ocharmigt med alla utländska turister i Gamla Stan men de shoppar ju = bra. Förvirrade är de oavsett. Vi fick sicksacka genom vimlet hela vägen upp till Hemköp.
Väl hemma dukade vi upp en stor italiensk buffé med mozarella, parmaskinka och massa gott. Killarna var jätteglada och vi hade en supertrevlig kväll!

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Påskaftonen

Så här några timmar senare så har maten lagt sig på plats och barnen är lagomt trötta efter att ha haft sex vuxna som lekt och lekt hela dagen med dem. Baxter tog sig en paus mitt på dagen, annars 100% på. God mat, påskägg till barnen från morfar och grillen fick arbeta. Bra resultat. […]

Läs mer

Nyårsafton 2011 del 2

Här kommer den andra delen från vårt nyårsaftonsfirande. Världens gulligaste älskade ungar är i fokus! Hans, barnen och jag blev lite sena ut till Tyresö Strand, ibland är det ett riktigt projekt att packa iordning två små gräbs och två vuxna. Det tar alltid minst en timme längre tid än planerat… När vi kom fram […]

Läs mer