Milen på 45.15

Vi har kasst internet härhemma idag så mina tre påbörjade inlägg har liksom runnit ut i sanden med alla bilder. Måste ringa comhem imorgon och kolla vad de säger.
Så ni får avvakta ett inlägg om gårdagen och så kör vi dagens inlägg via mobilen istället.
I natt vaknade Sixten i sin säng och lyftes över till oss, han somnade om och vaknade vid sju för att äta och sedan vaknade han vid halv tio så i natt var en bra natt! Cred till Sigge!
Jag åt en smörgås till frukost och joggade sedan genom ett iskallt city bort till Odenplan. Dags för en ny millöpning. Målet var att kapa någon minut sedan förra passet; 48.53. Trots att jag bev bajsnödig efter en kilometer, svettades vitlök efter gårdagens middag och kände mig allmänt ur form lyckades jag sänka tiden till 45.15. Det var ett riktigt tufft pass, jobbigast sedan förlossningen! Sista kilometern hallicunerade jag att jag hade ett spindelnät i ansiktet. Då är man trött! 45.15 är i närheten av vad jag sprang på förra sommaren när jag var som mest vältränad. Jag trodde ALDRIG att jag skulle klara det fem månader efter förlossningen. Min kropp slutar aldrig att överaska mig!
Illamående staplade jag hem till lägenheten och kröp ner hos Sixten i stora sängen och mös. Han somnade och jag vilade i kapp mig.
Resten av dagen har vi myst härhemma för imorgon ska vi sätta klockan på ringning klockan sju för att gå på NK:s VIP-rea som startar åtta. Efter det blir det en powerwalk till Sickla, BVC-besök, lunch med Hans och avslutningsvis ett styrketräningspass för benen. En fullspäckad dag med andra ord!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer