Minisemester i Köpenhamn

December månad närmar sig med stormsteg och jag tror ni alla håller med om varje helg och många vardagskvällar är uppbokade hela vägen fram till jul?!
Sedan flera månader tillbaka har jag haft en liten minisemester till Köpenhamn inbokad. Hans är redan på plats, han tog senvägen via Göteborg och har jobb att göra på plats i Dansklandet. Det har inte jag. Jag har tittat på era bästa tips om Köpenhamn och Vesterbro står på listan tillsammans med caféet Granola. Ett besök i den nya butiken Abercrombie & Fitch är obligatoriskt såklart även om jag tror att de amerikanska priserna är bättre. Vi bor nere i Nyhavn på hotellet Nyhavn 71 och Hans vittnar om mysig stämning, bra läge och fint rum. Jag bryr mig mest om sängen och frukostbuffén. Åh vad jag ska sova och äta. Känns ju helmärkligt att redan efter två dagar ta semester men det är en lyx jag kan unna mig just nu.
Mina två första riktiga arbetsdagar sedan föräldraledigheten resulterade i fem gruppträningsklasser varav tre cykelpass på 75, 45 och 45 minuter samt två pass SatsBaby. Ju mer träning är inte alltid desto bättre och detta är inget som kroppen och knoppen håller för på lång sikt. Min ambition till nästa termin är att leda cirka fem gruppträningspass per vecka, utspritt på minst tre dagar. I dagsläget har jag planerat vårterminen 2012 så här:
Måndagar kl 10.30 på Stadion SatsBaby
Tisdagar kl 12 på Odenplan 45 min Cykling
Onsdagar kl 11 Sickla SatsBaby
Onsdagar kl 18 Sickla 75 min Cykling
Jag hoppas på ytterligare en SatsBaby eller ett cykelpass men allra helst en Crosstraining (cirkelträning). Jag håller tummarna!
Inlägget får helt otippat illustreras med bilder från en helg för några veckor sedan när Hans son hade fotbollsturnering på Boovallen ute i Nacka. När vi var klara fikade vi på Systrarna Delselius i Grisslinge, vårt favoritcafé!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer