Mio, Ikea och Årsta

Vi både hann och orkade åka till Kungens Kurva! Först hämtade vi ut vår fina byrå på Mio. Det kommer bli så snyggt i hallen när den kommer på plats och vi borrat upp hyllor och nyckelskåp. Vi gick även in sväng i butiken och köpte en spegel vi tidigare tittat på. Vi har valt en helkroppsspegel i antik silver att ha i sovrummet.

Dagens Mamma vid fina bilen

Dagens Mamma vid fina bilen


Dagens Mamma

Dagens Mamma


När vi varit på Ikea de senaste gångerna så har den skohyllan vi vill ha varit slut men vi visste att den skulle komma in i onsdags igen så vi tog genvägen genom kassorna direkt till tasjälvlagret. Vi köpte två stycken som vi ska montera ihop på höjden.
På kvällen våldgästade vi Anna och Christian tillsammans med Agnes och Henric. Chrille lagade god mat som vanligt och lilla Lucas (som inte är så liten längre, 5 månader denna vecka) är ju min favorit!
Pappa Christian, en av mina förebilder

Pappa Christian, en av mina förebilder


Lucas, 5 månader, tränar i gymmet

Lucas, 5 månader, tränar i gymmet


Mycket snack hela kvällen. Jättetrevligt! Och så var det så kul att se Annas och Christians nya lägenhet. De har snygga möbler och en välplanerad lägenhet så det blir så stilrent och snyggt!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer