Mitt bästa tips om dryck och viktnedgång

Nu när jag både ammar och tränar är jag väldigt törstig. Jag förväxlar ofta törst med hunger; jag tror att jag är hungrig men i själva verket är jag törstig.
Kolsyrat vatten är inte bara gott, det mättar dessutom mer än vanligt vatten. Vi använder vår Soda stream flera gånger varje dag. Vi använder olika kalorifria smaksättningar såsom jordgubb/lime, citron, persika och päron. De finns att köpa på OnOff och välsorterade matbutiker.
Juicer, smoothies och latte innehåller kalorier som räknas till det totala energiintaget. Om du sedan gör av med mindre eller lika mycket kalorier som du äter/dricker kommer du inte gå ner i vikt. Detta gäller även proteindrycker; ät hellre mat som innehåller lika mycket som en drink eftersom det mättar bättre och är bättre för matsmältningen.
prottedrink=pruttdrink
Alltså: ta bort all dryck som innehåller kalorier och satsa på vatten om du vill minska ner på antalet kalorier och på sätt påverka vikt och form på kroppen.

Relaterade inlägg:

Frågestund del 3

Läs mer

Svar på frågestund del 2

Läs mer

Svar på frågestund del 1

Läs mer