Mitt recept

Jag får många frågor om hur jag gör och har gjort för att “få” den kroppen jag har i dag. Om det var så lätt att jag kunde skriva en lista med saker och ni kunde härma så skulle jag göra det men det är inte så enkelt. Alla måste hitta sin balans i livet med träning, familj, vänner, jobb och mat.
Några viktiga framgångsfaktorer i mitt recept som har hjälpt mig dit jag är idag kan jag dock dela med mig av:
-Hård träning 4-5 pass per vecka.
-Se alltid möjligheter till träning tex hemmaträning med kortare pass och bara kroppsvikt.
-Varierad träning; löpning både långt och kort, snabbt och långsamt och styrketräning.
-Mycket funktionell träning där bålen är engagerad.
-Lagom med nyttig mat, lagom med onyttigt.
-Använder det sunda matförnuftet.
-Tränar och äter bra året om.
-Grym familj och vänner som stöttar och motiverar.
-Fokuserar bara på sånt jag tycker om och tycker är roligt. Gladiatorerna är ett sånt projekt, (och jag är utmanare i säsongspremiären som sänds 4/1. 🙂 ) Lidingöloppet ett annat exempel.
Dessa punkter är ingredienser i MITT framgångsrecept, vad har du för ingredienser?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer