Morgonträning på Österlen

I morse gav vi som sagt oss ut för att bränna lite. Jättehärligt väder och massa kärlek!

IMG_2277

Gissa vem som får skjuta vagn denna vecka?!


IMG_2284

Kan ni förstå att jag tycker att det är skönt att Sixten ligger i vagnen och inte i magen numera!


IMG_2286

Lätta steg! 🙂


IMG_2291

Jag bjuder på massa träningsglädje till alla er läsare!


En sådan härlig morgon!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer