Shopping i Köpenhamn

IMG_2300

Dagens Mamma i sina nya jeans


Vi har haft en helt underbar dag i Köpenhamn. Vi parkerade precis vid Ströget och körde några vändor på den stora gågatan och in och ut i butikerna.
IMG_2293

Sixten andas in den internationella luften, för första gången utomlands!


IMG_2294

Öhh? Vaäredärfönåge? Danskar? Jag ska ge dig för dansk! Danskskalle!


IMG_2296

Mina två kärlekar! Jag älskar er till oändligheten och vidare!


Hans började med att köpa ett par snygga boots på Bianco. Sedan åkte vi rulltrappa högst upp i Zaravaruhuset (ännu en barnklädesfavoritbutik) och shoppade lite.
IMG_2314

Sixtens nya vinterrock, stiligt!


IMG_2307

Tuffa manchesterbyxor med hängslen


Vi åt lunch uppe på terassen på varuhuset Illum, 45 danska kronor kostade ett glas syrupläsk, typ 60:-. Och den smakade inte ens bra!
IMG_0696

Clubsandwich på Illum, asdyr läsk 🙁


Efter lunchen åkte vi rulltrappa mellan våningsplanen i det stora varuhuset som påminner om NK i Stockholm och Göteborg. Sixten hittade några riktiga pärlor på Ralph Lauren och Hans köpte ännu en scarf, i Tigerbutiken. Vi var även på jakt efter nya tishor från Gstar och jag fick en fin svart v-ringad tröja av Hans. 🙂
IMG_2304

Sixten gillar sin nya mjukisdress!


IMG_2305

Sötkorv!


IMG_2306

Det var tur att vi köpte storlek 74, 9 mån, den är perfekt i storlek!


IMG_2315

Den andra dressen från Ralph Lauren, storlek 74


Sixten hade tjatat hela dagen om en crêpe med banan och nutella. Till slut fick vi ge med oss.
IMG_0886

Gissa vem jag pratar med?!


Nu är äntligen hemma efter att ha tagit en sväng förbi Anna i Malmö och gett henne fina foton på Sixten och henne från i somras. Vi har precis ätit en sen middag bestående av goda smörgåsar och ostkaka. Imorgon har vi bokat bord på Friden igen. Underbart!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer