Mot Grekland och Kipriotis Maris

Nu är äntligen dagen här då hela familjen ska åka på en efterlängtad resa till Grekland!
Vi ska bo på familjehotellet Kipriotis Maris som ligger på Kos. Hotellet är nyrenoverat har jag förstått det som, i alla fall vissa delar och gymmet är inte riktigt klart än så vi får låna grannhotellets gym så länge. Vi har bokat två stycken juniorsviter precis bredvid poolen, vi vill minimera alla projekt vi inte behöver. Kånka luftmadrasser nerför trappor och sånt, och matlagning, vi kör all inclusive den här resan. En riktig solstolssemester med andra ord!
Vi reser för fjärde gången på raken charter tillsammans med Apollo, med flyg från Arlanda. Vi fick åka ut extra tidigt till flygplatsen idag pga “Det man inte har i huvudet….” för att hämta Sixtens pass som jag glömde på flyget i fredags när vi landade från Marbella. Men som tur var fick vi tillbaka passet!
Nu ser vi fram emot en Greklandsvecka tillsammans hela familjen med barnklubb, simskola, träning och massa solstolshäng!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer