Mot TV4 Nyhetsmorgon

Nu sitter jag i taxin mot Frihamnen och TV4-huset. Jag har med min praktikantFia idag så hon får se hur det fungerar bakom kulisserna. Kul med sällskap för det blir en del väntan mellan inslagen. Frukost äter vi på TV4. 🙂
Natten har varit en riktig pärs. Jag sov med riktigt stark liniment på knäna och det har bränt rejält. Fast det känns faktiskt lite bättre idag så det gjorde nog nytta. Jag springer för min PT-kund Tittis skull idag, annars hade jag inte gett mig ut på 10 km i tävlingstempo dagen efter 30 km Lidingölopp.
Aja, nu ska jag lyfta hantlar och dra i gummiband framför hela svenska folket så jag får bita ihop smärtan och le. Nej, sååå illa är det inte! Det ska bli jättekul att besöka Nyhetsmorgon igen, vi har bokat in flera program under hösten!


Röhnisch antishaketights, linne och top, jag älskar den ljuslila färgen.


Jag jobbar in mina Reebok Easytone, jag gillar dem allt mer men det har tagit ett par veckor

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer