Mountain Buggy Terrain

Vi säljer vår löpar/terrängvagn nu eftersom vi inte använder den. Baxter vill sitta bakåt och jag springer alltid med båda barnen i vagnen och då funkar Donkeyn jättebra.
Den har stora hjul, stor sufflett, två flaskhållare, handbroms och går som ett spjut!
Nypris för vagnen är 7000:- Den är bara använd några gånger och är i helt perfekt skick.
Vi har regnskydd och en kickboard att fästa som ståbräda till om du vill.
Kom med ett bud om du är intresserad!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer