New York coming up

Tack för all pepp och hejarop, det är klart att det känns kul att kunna springa riktigt fort utan att bli trött. 🙂
Idag har jag gjort en av mina sista arbetsdagar på min gymnasieskola. Jag är schemalagd två dagar i veckan men nu vankas studentfirande och röda dagar så i slutändan har jag bara två arbetsdagar på skolan kvar till Hans och min New York-resa. Det är massor av jobb med PT-kunder, event och liknande tills dess men jag tar en dag i taget. Maj är nog den bästa och samtidigt värsta månaden i PT-branschen. 🙂


Igår träffade jag fina Ann, en så inspirerande brutta med både träning, egen klädbutik och massa ungar i sitt liv. Vi träffades på Mammabloggalan förra året, en riktig glädjespridare!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer