New York Dag 1 del 1

Det känns som att det är evigheter sedan som jag bloggade trots att det var igår morse. Jag vill alltid dokumentera dag för dag när vi reser, jag älskar att gå tillbaka efteråt och läsa igenom. Denna NewYorkresa är den tredje jag bloggar om, förutom i julas var vi här för exakt ett år sedan. Då var det varmt som på sommaren, Sixten var 10 månader och jag var gravid med Baxter i vecka 16.
Resan hit igår gick så smidigt som man kan tänka sig när det är mina gräbs det handlar om. Sixten sov tre timmar i säng från att planet lyft. Baxter sov två på golvet i en liten koja. Sedan var det fullt ös fram till landning. Baxter sov några gånger till i sängen och Sixten hängde bak med mig, Agnes och Henric. Som vanligt är det massa tjafs med sittplatser när vi flyger med två barn under 2 år; vi skulle ha suttit utspridda på tre ställen men efter några tårar och lite tjat hamnade jag bredvid syster.


Vi landade på utsatt tid och tog en taxi till Manhattan direkt när vi fått väskorna. Vagnen var välbehållen i Prampack. Eftersom vi var fyra vuxna, två barn och massa bagage fick vi ta två bilar, det fanns ingen minivan på plats tyvärr.


Vi lämnade bagaget på hotellet och gick direkt ut på stan. Vi startade med Little Folks här i närheten, gissa vem som numer har en Bugaboo Donkey. 🙂 Leveransen kom på morgonen, två exemplar fanns kvar vid 16-tiden. Jippi! Jag ska skriva mer om den i ett nytt inlägg när jag testat den, det är ju många av er som väntar syskon nu. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer