New York Dag 5

Dagens Mamma i nya flanellskjortan från Abercrombie & Fitch


Dagens Sixten sjunger Imse vimse spindelIdag har vi haft plusgrader igen och sol, vilken skillnad mot igår! All snö håller på att smälta och orsakar stora sjöar på trottoarer. Snövallarna är fortfarande meterhöga och det går inte att ta sig fram med vagnen så vi tog barnen bärandes idag med.
Eftersom jag ville byta byxorna gick vi ner till South Sea Port och Abercrombie & Fitch på morgonen. Jag köpte två tröjor till också. Dock upptäckte jag hemma att ett par var av fel modell så nu blir det ytterligare en vända dit i veckan.
I gallerian på piren ligger Victorias Secret, de sålde inga bikinis men jag köpte ytterligare två behåar i samma modell som jag köpte innan och en rosa tisha. Måste med andra ord förbi den stora Victoria’s ändå för att köpa en ny bikinitrosa.


Vi åt lunch på mitt favvoställe i New York och London: Pret à manger. Jag älskar deras sallader, snacks och små bakverk. Hotellet vi ska bo på i London ligger i samma hus som ett Pret à manger. Lycka!


Eftersom solen sken och båda gräbsen fortsatte sova i sina fordon bestämde vi oss för att gå Broadway upp. Det blev massa shopping på Broadway men framföralllt i SoHo. Där ligger Burberry, Diesel, J Lindeberg, Chanel och andra märkesbutiker vägg i vägg men det är inte ens en bråkdel så mycket folk som på 5th avenue. Skönt tycker jag!

Det var mysigt att gå i butikerna och eftersom båda grabbarna var så nöjda behövde vi inte känna oss så stressade heller.
Nu har jag bara sandaler till Sixten att ha i Mexico och min bikinibyxa kvar innan jag är färdig med shoppinglistan. Jag är så himla nöjd med min nya garderob och när vi kommer hem är det ut med det gamla och in med det nya som gäller!
Tre par Converseskor till mig, Sixten och Baxter och snygga Diesel pour moi!


Bjuder på bilder på ett urval av kläderna till pojkarna. Detta är köpt på Macys och Levi´s Store. Det är såklart flest plagg till Sixten men Baxter får ju dem efterhand. Redan till sommaren räknar vi med att de kommer att kunna ha samma storlek utifrån vilka plagg Sixten kunde ha i somras och som ännu passar. Köper man kvalitet syns det inte att plaggen är väl använda och de kan ärvas, well spent money med andra ord.
Jeansjacka (likadan som jag har) och två av tre par jeans (ett par använder han redan här) till Sixten. Snickisar till Baxter men de passar nog på Sixten nu, får se vem som får ha dem först. Allt från Levi´s, så jädra snyggt!

Röd skjorta från Hilfiger (årets snyggaste!) och blå rutig skjorta från Ralph Lauren till Sixten. Röd/rosa skjorta Ralph Lauren till Baxter att matcha med rutiga shortsen (nedan) i sommar.

Svart, lila och röd piké från Ralph Lauren till Sixten. Nu har han en av varje i 8 olika färger! I love!

Hoodie och vanliga tröjor från Ralph Lauren till Sixten att ha på förskolan.

Svart och vit stickad tröja samt rutiga shorts (matchar Baxter skjorta ovan) till Sixten från Ralph Lauren. Den vita har han redan invigt, ska visa er senare.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer