New York Dag 7

Det finns många fler bilder till detta inlägg uppladdade till min facebook. Klicka HÄR om du vill titta på dem!
Snön smälter undan för varje dag och det blir allt lättare att gå över korsningar med vagnen. Solen värmer skönt så att jag ännu inte köpt någon varm jacka gör inget. Hade det varit lite varmare i luften och inte en stor högtid med många turister i stan hade vi tagit båten ut till Frihetsgudinnan under denna vecka men vi nöjer oss denna gång med att se henne från håll.


Vi gick runt hela den södra delen av Manhattan idag och när vi passerade färjeläget där båtarna till Frihetsgudinnan och Ellis Island avgår var det flera hundra meter kö. Är det verkligen värt det? Inte för oss i alla fall. Jag tyckte synd om barnen som var tvungna att stå i kö i flera timmar.


Vi gick förbi Abercrombie & Fitch så att jag för andra gången kunde byta jeansen men nu är jag äntligen klar! Det enda jag egentligen velat köpa som inte blivit av är nya solglasögon. Jag har ett så litet ansikte att jag sällan hittar par som passar. Sixten bonade golvet med mina senaste så jag har faktiskt inga med mig alls. Hoppas det finns några i Mexico.
När vi var här i maj var jag gravid i vecka 16 och redan då hette magen Baxter. När vi var ute och gick i vårsolen kom vi av en slump in på Baxter Street och fotade såklart skylten. Idag gick vi tillbaka med flit. 🙂

Vi fortsatte in i Chinatown men det var alldeles för mycket folk och isvatten på gatorna så vi svängde tidigt av till Little Italy och samma restaurang som vi besökte i våras. Får man göra så? Äta på samma restaurang i New York två gånger?
Tiden går fort och plötsligt har hela dagen passerat. Eftersom vi åt en sen lunch ska vi äta min favorit till middag; frukost! Det finns en grötblandning här med olika smak. Den är lite sötad men riktigt god. Min favorit är med smak av lönnsirap serverad med blåbär och mjölk. För mig är det lyxigt att äta rostis med skinka och dricka lite juice. Mums!
För övrigt är det bara två dagar kvar till Mexico och min 9-veckorschallenge är snart till ända med andra ord. Jag ska så småningom skriva några ord om hur det har gått och hur jag har gjort för att gå ner alla gravvokilon, 10 kilo inklusive Baxter, 5 kilo rent fett. Det blir såklart massa bikinibilder från Mexico också så bildbevis ska ni nog få. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer