Nivea Sun for Kids

Nivea har lanserat ett nytt solskyddskoncept, helt anpassat för barn. Jag har fått tre kit med spray och lotion att ge till mina läsare.
NIVEA SUN FOR KIDS PURE & SENSITIVE ger ett pålitligt skydd för barns känsliga hud och är 100 procent fri från parfym, färgämnen och konserveringsmedel.
Produkternas hudvänlighet har testats under överseende av barnläkare.
För att få ett kit vill jag att du delar med dig av din bästa sommardänga. Vilken sommarlåt är din favorit? Tre låtbidragsgivare får varsitt solskyddskit med posten.


Min favorit den här sommaren blir nog denna:
http://www.youtube.com/watch?v=ioBC2BODy3Q&feature=youtube_gdata_player

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer