No more pormask!

I dag har Kärleken jobbat hemifrån på förmiddagen eftersom jag har varit på Helheten här i Sjöstaden och fått ansiktsbehandling. En timma och 45 minuter tog det.
Tusan vad ont det gör att klämma pormaskar men allt annat är ju så skönt. Massa olika sorters rengöring, peeling och både nackmassage och akupressur gör underverk för ett mammaansikte. Och inte att förglömma: ögonbrynsnoppning. Det blir aldrig lika bra hemma vid spegeln!
Om ni har möjlighet att få ledigt från bebis eller kanske jobbet; passa på att unna er en behandling. Det är ni värda!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer