Nu är det slut

Ett av mitt livs mest intensiva veckor är till ända, vilket antiklimax. Nu sitter jag på flygplatsen i Umeå och väntar på mitt plan hem. På Hälsocamp har vi haft en dag med fokus på sinne och inre balans. Vi startade dagen med ett yogapass och sedan en föreläsning på ämnet Mindfulnes med helt fantastiska Sanna från Myaflow i Umeå. Sanna är min totala motsats; det är inte för inte som jag kallas för Terriern av mina kollegor medan Sanna motsvarar den mest lugna och harmoniserade människa ni kan föreställa er. Vi skojade om att vi kompletterar varandra rätt bra med våra extremt tydliga olikheter. Jag har inga problem att virvla in som en stormvind hetsig och PÅ men nog skulle jag behöva lite mer inre lugn och bättre förmåga att slappna av och fokusera inåt, precis som Sanna. Sanna jobbar med just sånt; både som PT, instruktör och utbildare. In och läs mer!


Jag reser med bara handbagage hit till Umeå. Min träningsryggsäck från Salomon; XA20 är en lättviktsryggsäck på 20 liter som är perfekt både till transportlöpning och som komplement till resväska. Den har fått följa med både till Karlstad och Holmön och får sig en resa till både Turkiet och Skåne i sommar så att den inte tröttnar på att bara få sitta på ryggen till och från jobbet. 🙂


Imorgon är det Stockholm Marathon och jag ska heja på både nära och kära som ska springa, vilka bloggläsare kommer jag se på stan? Ska nån av er springa, eller ska ni heja på?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer