Nu kör vi!

Frukosten med turkisk yoghurt, jordgubbar, hallon och blåbär samt riskaka med jordnötssmör är i magen, håret är flätat och skorna är på fötterna. Nu är det bara nummerlappen och tidtagningschippet som saknas innan jag är redo att starta. Vi ska cykla bort till Hanmarbybacken hela familjen och alla tre grabbar är galet taggade med fotbollskläderna på och Nike Free-skor på fötterna. Jag trodde aldrig de skulle överge sina Converse. 🙂
Tack för alla hejarop, vi ses igen lite senare med lite tröttare ben och svettigare panna!


Jag har börjat springa med kompressionsstrumpor, så skönt för mig som kan känna mig tung i benen. Dessa är från Gococo.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer