Nummerlappsutdelning New York marathon

Det första vi gjorde, efter att checkat in på vårt hotell här i New York och ätit en sen typ andra lunch, var att promenera ner till Javiz Convention Centre vid 11:e avenyn i närheten av Meatpacking för att registrera oss och hämta våra nummerlappar. Det känns jätteskönt att ha det klart inför loppet på söndag så att vi imorgon lördag kan slappna av och bara fokusera på att ladda och njuta.
Det finns en New York Marathon-app som man kan följa loppet genom, men det går lika bra via hemsidan också. Mitt startnummer är 54878, det ser du också på bilden!
image
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer