Ny syskonvagn? Mountain Buggy Duo

Jag funderar på att köpa en Mountain Buggy Duo, Urban Jungles syskonvagn, så jag provkörde den i butiken idag. Den är bara några centimeter bredare än vår Terrain men känns gigantisk. Är det någon av er som använder den? Fördelar? Nackdelar? Går den in i era bilar? Lättkörd? Varukorgen? Bredd på sittdelarna?
Om jag byter till syskonvagnen ska jag sälja min iCandy med alla delar och använda Mountain Buggy Terrain som vardagsvagn med ståbräda till och från förskolan. Syskonvagnen får köras till Ica, på fredagar när Sixten är hemma och under helgerna. Han sover fortfarande i vagnen på helgerna och därför vill jag inte bara ha en ståbräda till honom. Baxter vill jag helst ha bakåtvänd men det går inte med icandyns syskondel som är aktuell när han vuxit ur babyskyddet. Dessutom börjar Sixten växa ur sin sittdel som ni kan se på bilden. Jag älskar iCandy Peach och är supernöjd med den men jag är lite extra kär i Mountain Buggy Terrain. Den behöver dock kompletteras med en vagn där båda barnen kan sitta bra. iCandy Peach är i första hand en singelvagn som kompletteras med en extra sittdel men när Baxter blir äldre behövs en vagn där båda barnen är VIP liksom. Ingen av gräbsen ska behöva lida eller åka “sämre” än den andra. Jag syftar framförallt på Phil and Ted där man sitter bakom och nästan nere på asfalten.
Kom gärna med era reflektioner kring syskonvagnsdjungeln och vad ni tror skulle passa oss.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer