Ny vecka

Det känns ju superlyxigt med en kortvecka denna vecka. I och för sig jobbar jag på söndag också men visst är det mycket måndagskänsla idag? 🙂
Jag har kört ett pass på gymmet med intervaller och styrka för rygg och biceps.
För er som vill ha inspiration till löpbandsintervaller:
8*45 sekunder med start på 10 km/h och så höjer man ett steg efter varje omgång så länge som man orkar. Vi kör från 10 till 18km/h.
2 stycken tabataintervaller à 4 min med 20sekunder/10sekunder på 17 km/h.
Nu är det dags att jobba lite med PT-kunder här på Rosa Skrot. En mycket bra dag!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer