Nya coacher till Lofsangruppen

Vi startar igång nya klienter i Lofsangruppen på måndagar. Måndagar är bra dagar att starta något nytt på tycker jag. Fredagar också.
 
 Idag är första dagen på jobbet för två nya coacher i teamet: Elin och Helena. Vi har en väldigt stor efterfrågan på kombinationen av träning och kost så nu har vi ytterligare en dietist som jobbar med oss. Kosten är det som många tycker är svårast att få till men den är den mest bärande faktorn både gällande prestation, viktnedgång och vardagsork.
 
 Vi ser också ett stort behov av kompetens kring träning och smärta tillsammans med vardagsrelaterad hållning och därför känns det riktigt bra att nu ha en naprapat i teamet. Helena kompletterar vår sjukgymnast Louise riktigt väl inom deras område.
 
 Vårt team består nu av två dietister, en sjukgymnast, löpcoacher, träningscoacher och så jag som är huvudcoach. Världens roligaste kollegor att jobba tillsammans med och spännande klienter som utmanar oss varje dag!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer