Nyckelviksdagen

Vi har haft en helt fantastisk dag nere i Nyckelviken!
Jag bjöd min mamma på frukost i morse. Nybakade baguetter, ägg, kaffe, yoghurt och gott pålägg. När mamma var iordningfixad promenerade hon ner till Nyckelviken för att möta min syster Agnes.
Jag väntade en halvtimme i skuggan på Kärleken och Tom som kom med bussen. Trots att det är en bit att gå från Jarlaberg och tillbaka klarade jag det jättebra! Både mamma och Hans vart överaskade av min energi. Okej att det inte är så högt tempo men jag går i alla fall!
Tom hoppade i hoppborgen (gratis!), letade stenar i vattenbrynet och åt popcorn på vägen hem. Han verkade helnöjd!
Tompa klättrade på en stor sten
Vi tog en fika i caféet, i skuggan var det lagom varmt. Såg en kille som suttit vid ett av borden i solen. Han hade värsta rövsvetten i sina khakifärgade shorts. HAHA!
Lovisa vid Nyckelviken
Det blev korvgrillning idag med. 10 spänn denna gång. Lite dyrt tycker jag 🙂
The Big Boss
Agnes skulle iväg på middag som hon lämnade oss lite tidigare men jag är så glad att hon följde med, trots skavsår och eftersvallning från gårdagskvällen.
Väl tillbaks hemma hos mamma hade jag en visning för Kärleken av vagnen som jag igår utrustade med vattenflaskhållare. Min väska jag hade med mig för natten ska vi ha som skötväska sen i sommar. Tog en bild med telefonen som kommer upp senare.
Vi avslutade hela kalaset med vaniljglass, blåbärssorbet och hemmagjord hallonsås som mamma bjöd på ute på altanen. Jättetrevligt!
På vägen hem lämnade vi Tom hos sin mamma, handlade middag på Konsum i Slussen. De hade slut på grilllad kyckling, (undrar varför…) så Hans tog sin fina nya cykel upp till Daglivs när vi kom hem.
Så till middag nu blir det grillad kyckling, halloumi, sallad, tomat och melon. Efterrätten blir… trumvirvel…. JORDGUBBAR!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer