Nyhetsmorgon om nischad träning

 På söndag morgon besöker jag TV4 Nyhetsmorgon tillsammans med ekonomiprofessorn Michael Dahlén. Vi kommer att prata om träningstrenden där vi nischar oss inom en viss träningsform. Hinderbanelopp, olika typer av specialyoga och riktigt grenspecifik styrketräning som till exempel övningar där man bara jobbar med kroppsvikten som belastning är tre trender som är heta nu. Michael Dahlén är insnöad på kroppsviktsträning så vi kommer att fokusera på resonemang kring det framförallt med fördelar och nackdelar och målgruppstankar. Söndag 11.07 på TV4 Nyhetsmorgon kör vi!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer