Nyladdning en onsdagskväll

Barnet somnade framför TV:n vid 1730, mamman har tröttnat på sjukdomsmode och pappan kom hem från affärsresa. På med träningskläderna!


Den röda underställströjan från Icebreaker är inte tillräckligt snygg för att bäras på gymmet men är perfekt under fleecen och vindjackan och värmer skönt utan att bli kall av svett.
Det jag saknade allra mest med att bo i Vasastan var Årstaviken. Här har jag gått så många timmar med Sixten i vagnen. Jag har längtat tillbaka och nu är vi äntligen här igen. Grönområden och Tanto och vatten runt hörnet, det behövs i mitt liv!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer