Nytt podcastavsnitt med Joller

Jag vet att det är mycket podcast nu men jag tycker att det är ett så kul format att jobba med. I relation till att ha en blogg att skriva i, videoblogga och sitta i TV4 är podcast perfekt komplement. Jag har fått sån enormt positiv feedback från er bloggläsare för mina podcasts och dessutom fått nya bloggläsare på köpet, jätteroligt!
I podcastserien Joller möts föräldrar i olika stadier och diskuterar barnrelaterade ämnen. Underbara Clara och jag avhandlar barn och mat (och kommer in på kroppsideal, kvinnor och dieter) i det nyaste avsnittet som nu finns i ITunes och online på denna länk.
Jag blir jätteglad om ni vill lyssna!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer