Nytt ultraljud och fika

Det vaginala ultraljudet visade att moderkakan ligger 29 mm från förlosningskanalen vilket INTE kommer att utgöra något hinder för en vaginal förlossning! Så skönt att få ett klart besked!
Vår gravvofika med mammagruppen var lika trevlig som förra gången. Fast jag saknade några tjejer som jag hoppas kan komma nästa gång. Vi fikade på Bellmans på Sergelgatan.
Ikväll är det Barnmorskorna 20.30 på SVT2! Undrar hur det går för kvinnan vars vatten gick i vecka 15? Hennes värkar har startat nu i vecka 28.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer