Ocean Beach Club Makrigialos by Night

Första kvällen på hotellet valde vi att äta middag på Ocean Beach Club:s restaurang. Vi kommer nog att variera oss mellan att äta där, uppe på det stora Sunwinghotellets restauranger och hemma på balkongen. Det är gräbsens status som får avgöra. Vi ska ju vara här i två veckor så vi hinner testa allt.

Vi fick först en annan lägenhet än den vi hade bokat. Den låg två trappor upp utan hiss till våningen. Jag gick ner och sa till och vips blev vi flyttade till den lägenhet vi bokat från början. Proffsigt bemötande!

En av utsikterna från balkongen. Loungedelen är jättemysig.

Från restaurangen ser man Makrigialos hamn. Längst till höger ser ni barnpoolen med segeltyg som skydd för solen.

Sickan petade i buffén medan Hans och jag åt från a la carten. Inget fascinerande. Ganska medelmåttigt med svenska priser.

Nej, jag äter inte pommes. Den är till Sixten. Som han inte ville ha. Däremot åt jag laxen. Jag äter lax 3-5 gånger per vecka.

Vattnet ställdes fram på bordet och serverades direkt. Sedan stod det på notan. Snålt tycker jag. Annars är personerna bakom flaskan rätt okej.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer