Oh la la vilken dag

Idag har det varit världens vackraste väder här i Stockholm. Jag är en riktig sommarmänniska som mår bäst när det är riktigt varmt. Det får gärna vara äckligt varmt.


Hans överraskade mig genom att ta ledigt från kontoret, skriva kan man göra var som helst. Vi åkte ut till Saltis efter träningen i morse hängde sedan på bryggan hela dagen. Det är perfekt att det är grus innanför båthuset och bryggan för då kan Sixten inte ta sig någonstans. Han leker inne i båthuset eller står på en av stränderna och kastar sten.


Baxter sov sin lunchnap i Orbiten så när Sixten blev trött framåt 12 satte jag ner honom i Baxters babyskydd och så somnade han på 2 minuter. Han verkade tycka att det var mysigt. Smidigt värre.


När barnen sov hann jag sola lite innan Agnes och jag åkte till Neglinge och köpte några pizzor att dela på. Ja, man får äta pizza. Ibland. Och kanske inte en hel. Men man får.


Tom körde Henrics radiostyrda båt hela dagen. Han älskade det! Nu längtar han till sitt landställe där han får inviga sin egen.
Baxter och jag tränade på balansen. Han står själv med ett lillfinger som stöd nu. Det vore roligt om han börjar gå med stöd i sommar så att han kan hänga på Sixten. Jag märker att han blir frustrerad när han inte hinner med.


Jag badade mycket och simmade till och med en bit ut. Det var varmt i havet och jättesvalkande. Härligt!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer