O'learys, hotellfrulle och Karin

Sixten och jag tar igen oss i vår shoppingrunda med en fika på Espresso house i NK:s bottenvåning. Vi fyller på 62-garderoben idag. Bodys har vi många fina men byxor och koftor saknades. Nu ska vi fokusera på min garderob en stund. Kofta och tishor på agendan.
När vi checkat in på vårt favorithotell här på västkusten stannade Sigge och jag på rummet några timmar medan Kärleken var iväg på ett möte. Sedan möttes vi upp för en sen middag på O’learys. Jag åt en god sallad med kyckling, bacon och skinka. Jag reagerade dock på att vi var tvungna att betala garderoben 40:- fast vi skulle äta middag för typ 500:- okej om man bara ska dricka öl och kolla på fotboll men restauranggäster?
Imorse vaknade Sixten vid sju för att äta. Kändes som att det var lika bra att gå upp och äta hotellfrulle med Hans då när vi ändå var vakna. Helt underbart att sitta i en nästan tom restaurang och äta en fantastisk frukost! Det enda som störde mitt paradis var en kille som pratade extremt högt. Han poängterade “hur skönt det är att vakna utan att vara bakis. Det är verkligen jätteskönt!” som om det var ett undantag från alla andra morgnar. Normen=bakis.
Han kallas för FärjanHåkan. Patetisk människa!
Min kompis Karin bor och pluggar här i Göteborg så vi passade på att ta en lunchdate idag. Jättemysigt café och mysigt sällskap såklart!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer