Olof Viktors & Tant Anna

Sedan Sixten började få ersättning för en vecka sedan sover han mycket bättre. I går kväll fick han totalt 120 ml utöver amningen. Han somnade vid 23 och sov sedan till 09, med en kortare matpaus som vi båda somnade ifrån vid 04. Detta betyder med andra ord 11 timmars sömn! Helt underbart!
Sixten och jag sitter nu hemma hos Anna i Malmö. Vi har ätit en jättegod tacodinner. Tacos och sushi är mina två favoriträtter. Anna har köpt en flaska cocacola light som vi festar till det med. Hon har även snackat om en popcornpåse… 🙂
I förmiddags gick Sixten och jag en vända i trädgården. Vårt äppelträd har mycket äpplen på sig så jag plockade några stycken ner i en påse att ta med hit. Pappa och jag åkte till Olof Viktors i Glimminge för att äta lunch och ta en fika. Vi åt den traditionella kräftstjärtssmörgåsen och delade på en kanelsnurra och en bit citronmarängpaj till efterrätt.
Efter en vända i Ystad åkte vi ut till flygplatsen och så flög pappa upp till Stockholm igen. Sixten och jag fortsatte färden mot Malmö och min kompis Anna som sagt. Det är jättemysigt att träffa Anna igen och fungerar bara nätterna bra så stannar vi här till tisdag kväll.
Imorgon ska Sixten och jag ta en powerwalk bort till Sats Entré. Sixten ska provspela på minisats en timme medan jag får träna så mycket jag hinner. Sedan blir det shopping i Entré, både till mg och Sixten kanske. Kul! Vid fem är Anna hemma från jobbet igen och då ska vi mysa hela kvällen.

Två av de viktigaste personerna i mitt liv!

Två av de viktigaste personerna i mitt liv!


Sixten tycker om att åka sele

Sixten tycker om att åka sele


Två stjärnor!

Två stjärnor!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer