Om att åka utomlands på sommaren

Innan vi åkte hit till Side och när vi bokade resan pratade vi om i fall vi skulle tycka att det kändes snopet om det skulle vara jättefint väder i Sverige medan vi var i Turkiet. Nu vet vi ju med facit i hand att det var bästa tajmingen och att regnet vräkt ner i flera dagar. Men ändå, att åka till Turkiet mitt i svenska högsommaren har oavsett det svenska vädret varit en helt fantastisk upplevelse och precis som förra sommaren när vi var på Ocean Beach Club på Kreta så kommer vi fortsätta åka utomlands på sommaren.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer