Om längtan

Sista kvällen på Playitas är här och även om jag har haft en sjukt rolig vecka med konstant träningsvärk i magen för att vi skrattat så mycket så ska det bli rätt skönt att komma hem i morgon kväll. Jag har aldrig varit ifrån varken Hans eller gräbsen så här länge. Jag har faktiskt varken längtat hem eller saknat min familj men jag tänker flera gånger i timmen på hur roligt de skulle ha det här på Playitas och vad kul det ska bli att få ta hit dom nästa år.
Hans älskar att simma och cykla landsväg så honom kommer vi inte se susen av tror jag. Gräbsen kommer att älska tennisskolan, simskolan och fotbollen är jag övertygad om. När man har fyllt 4 år får man vara ensam i barnklubben utan förälder så det passar perfekt att Baxter fyller år i oktober.
Imorgon går bussen mot flygplatsen från hotellet klockan 11 och innan dess ska jag ta med tjejerna på ett 5-kilometerspass med 70/20-intervaller. Då springer du långsamt i 70 sekunder och sedan riktigt fort i 20 sekunder och upprepar 10-20 gånger utan att vila. Ett pass bra för att öka uthålligheten i benen och förbättra syresättningen i kroppen utan att få mjölksyra eller hinna tröttna.
Efter löpningen blir det veckans sista dopp i havet och sedan en lång frukost ute i solen. Det ryktas om 5 grader och spöregn hemma i Stockholm så jag kramar ur det sista som går ur Playitas!


I mitten står supermorsan Emelie (väldigt inspirerande blogg) som idag vann Topploppet 5 km här på Playitas på blygsamma 20 minuter. Emelie är väldigt kunnig inom konditionsträning så jag blir väldigt glad och smickrad av att hon frågar mig om tips kring att bli stark i bäckenet igen efter förlossning. Till höger är Therese som jobbar på Röhnisch. Vi har så roligt tillsammans!


Medan Emelie och hennes sambo Daniel sprang loppet fick jag äran att hänga med deras lilla Ellen 3,5 månad. Vi skojade om att det pirrade i äggstockarna på mig. Det är tur att jag får låna bebisar då och då!


Vi tog massa gruppbilder idag. Här är hela ledargruppen exklusive Moi. Herregud vad mycket vi har skrattat och tränat tillsammans!


Emma Igelström är tjejen som lämnat simhallen och nu ska köra Klassikern. Denna vecka har hon fokuserat på kvalitetspass i löpningen, Playitas har rätt schyssta förutsättningar för både snabba plana intervaller och utmanande backlöpning som ni ser på bilden.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer