Onsdag

Jag kände mig som en kass kompis idag när jag avbokade vår dejt med Alex och Malte men jag var så himla trött. De här nätterna sliter rätt hårt på ögonlocken.
Baxter och jag gick till gymmet som vanligt efter förskolan. Istället för snabba intervaller körde jag jogging och roddmaskin, variation är bäst. Körde massa coreövningar sedan, framförallt rotationer. Ingen aning om nivån, körde så tungt som jag kunde men jättestrikt. Får se hur det känns imorgon.
Det var så himla najs att krypa ner i sängen efter lunch och sova 90 min med Baxter bredvid. Vaknade med ett ryck och fattade ingenting. Efter att vi hämtat Sickan vid 15 gick vi till Gateau på Odenplan och fikade. Det märks tydligt hur mycket förskolan gör för Sixtens sociala skills. Han sitter fint på sin stol och äter sin bulle och dricker utan att kladda. Mindre och mindre bebis mer grabb.
Vi mötte upp Agnes och fick några timmar tillsammans resten av eftermiddagen. Trevligt! Nu är det sista timmen på Playhouse Disney och sedan är det läggdags för Sixten kl 19.
Hans flög till New York i morse och är borta nästan en vecka. Jag har varit ensam en hel del med grabbarna eftersom Hans reser mycket men det är första gången jag är ensam så många dagar på raken. Vi har så mycket roligt inbokat resten av veckan så det kommer att gå bra. Det är bara nattningen av Sixten som blir en utmaning men det löser sig.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer