Orbit Baby G2 – min nya ögonsten

Jag har trippat på små moln ända sedan Ulrika hos Allt för föräldrar berättat att Baxter ska få en Orbit G2 att åka runt i i sommar. Jag är så himla tacksam för att Ulrika tillsammans med den Skandinaviska agenten Edberg & Co utsett Baxter, Sixten och mig som ambassadörer för Orbit!
Orbit säljs bland annat i Allt för föräldrars webshop, fraktfritt såklart. Vagnen kommer helt monterad, bara att klicka fast hjulen och köra!
Igår träffade jag Thean, min bloggkollega här hos Allt föräldrar och Helena Edberg på Sheraton Hotell för att officiellt få vagnarna överlämnade tillsammans med alla tillbehör. Thean har nästan trillingar hemma hos sig och har lika svårt som jag att hitta bra vagnlösningar i vardagen. 🙂 Jag tror att Thean och jag tävlade om vem som var gladast för Orbit, den passar oss båda perfekt i alla fall!
Orbit Baby G2 är den nya generationens barnvagn. Designen och den nya tekniken gör det möjligt att sitt- respektive liggdel kan rotera i 360 grader. Sitt- och liggdel har inbyggt extra lång sufflet; ”paparazzi-skydd” och vadderade madrasser som är bekväma för barnet.

I stället för en varukorg fäster du skötväskan enkelt under vagnen, bara att lyfta loss. Jag älskar de två runda facken att ställa nappflaskan i, no more vällingslask i väskan! Sittdelen går ju att snurra i 360 grader så när vi är på restaurang ställer jag vagnen längs med bordet och vrider sitsen så att Baxter kan sitta med vid bordet utan att behöva en extra barnstol. Perfekt för Baxter och mig som alltid äter lunch på stan!

Ser ni hur stor och rejäl liggkorgen är? Sittdelen går också att fästa på vaggans ben och swoosh så har jag en babysitter. Vrider jag sedan sittdelen är gungfunktionen låst och Baxter kan få mat.
Alla textila material i Orbit Babys produkter är ekologiska, alla plaster är PVC-fria och innehåller endast helt giftfria material. Vagnens chassi är inte sammansatt med popnitar utan med skruvar så att vagnens alla delar går att återanvända och källsorteras. Alla förpackningarna är dessutom miljövänliga och nedbrytningsbara.

I profil ser Orbit ut som ett UFO på rullator. I verkligheten är den en fröjd att köra. I´m in love!

Orbit spås av många bli The Bugaboo Killer. Det ska bli så intressant att följa utvecklingen av denna innovativa uppfinning här i Sverige. I New York är Orbit en vanlig syn på Manhattan, var och varannan nanny rullar på en Orbit. I USA har kändisarna anammat Orbittrenden rejält; Jessica Alba, Heidi Klum, Nicole Richie, Halle Berry, Barack Obama (!), Matthew McConaughey, Ben Affleck, Christina Aguilera och Nicole Kidman är några av Orbitfansen. I Sverige har Bingo Rimér sällat sig till Orbitgänget. Baxter är med andra ord i gott sällskap tillsammans med kändiskidsen.


Några av tillbehören till Orbit; skateboard och framförallt snacksbordet att fästa på bygeln, smart för en mamma som jag, alltid ute på stan!
Till Orbit finns dessutom en egen ståbräda designad som skateboard till det större barnet. Hur coolt som helst! Sixten får sin skateboard om några veckor. Jag gillar att den fästs på hjulen istället för mitt framför mina fötter.

Theans barn kommer att åka på varsin sida om mamma. Sixten kommer älska att åka på sin bräda!

Jag älskar mugghållaren med plats för min obligatoriska cola zero, läppglans och iPhone. Observera luckan i ryggen med aircondition för Baxters rygg!

Tusen tack till Ulrika hos Allt för föräldrar, Edberg & Co och Orbit Baby för den helt fantastiska vagnen!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer