Österlen dag 2: Olof Viktors

Idag har vi haft en betydligt lugnare dag här på Österlen. Hans och jag låg och läste våra Mons Kallentoftböcker fram till tre sedan åkte vi till Olof Viktors i Glemmingebro för att äta en god lunch.

Tomatsoppa, wienerbröd och varm choklad med vispgrädde

Tomatsoppa, wienerbröd och varm choklad med vispgrädde


Det blåste en hel.

Det blåste en hel.


I påskas köpte vi hummerglass, idag funderade vi på att köpa denna.

I påskas köpte vi hummerglass, idag funderade vi på att köpa denna.


Fast jag satsade på pinacolada och blåbärsglass istället.

Fast jag satsade på pinacolada och blåbärsglass istället.


Anne som äger gamla skolhuset vi bor i har en jättefin Jack Russel som heter Tyra. Hon är helskön!
Annes Tyra

Annes Tyra


När vi kom hem från Olof Viktors kröp jag ner i sängen igen och läste ut boken. Nu väntar jag på att Hans ska läsa ut hans första bok i serien om Malin Fors så jag kan få sätta tänderna i den.
Efter en dusch sitter vi nu i pappas hus på andra sidan gatan. Grillen är tänd och idag är det Agnes och Henric som står för middagen. Pappa och Maria är hos byns grisbonde på middag så vi har FF ikväll 🙂
Vi ska utmana Henric och Agnes på spelet Alias ikväll. Det är så himla roligt!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer