På besök hos SVT

Nu har vi fått se tre av de fyra entimmesavsnitt som den första omgången av Född 2010 kommer att bestå av. Det fjärde avsnittet är inte färdigklippt än men vi ska få se det så småningom också. Egentligen är Baxter näst yngst av alla barnen i serien men i klippningen framställs han som född tidigt på året. För vår del spelar det verkligen ingen roll.
Det var kul att se vilka andra typer av familjer som är med, de har verkligen gjort en lyckad casting eftersom de nått så många typer av familjer. Jag vet inte hur mycket jag får skriva om de andra deltagarna så jag skriver hellre för lite än för mycket.
Det var roligt att se hur liten Sixten var när Baxter var nyfödd, precis innan vi åkte till New York förra julen. Jag har glömt bort hur det var att ha två så små bebisar samtidigt. Det är som att Baxter skulle bli storebror om ett par veckor bara. Känns som att Sixten var så mycket äldre men det var han ju inte. Däremot var Sixten mer kapabel då än vad Baxter är nu, i alla fall minns jag det som så. Säkert en efterkonstruktion.
Tillbaka till innehållet i Född 2010; ni kommer få se när jag instruerar SatsBaby med Baxter på magen i en BabyBjörn, när jag har ett introduktionssamtal med en ny PT-kund och några hemmascener. Med tanke på hur många timmar inspelad film vi har gjort är det ett mirakel att de lyckats klippa ner det så mycket som de har gjort.
Jag får ofta frågan om när dokumentären sänds och idag fick vi beskedet att serien kommer att sändas i mars. Fyra entimmesavsnitt med ungefär 1 års spännvidd, vissa barn kommer vara lite äldre tror jag. I vårt fall kommer flytten hit till Söder att vara brytpunkten till nästa omgång även om en del av det material som filmats under första året kommer att kunna klippas och visas i ett nytt sammanhang nästa omgång av avsnitt.


Första gången jag blir namnad som en Renman. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer