På väg!

Nu börjar vi närma oss Gränna. Vårt stora delmål. Sixten har varit vaken sedan Nyköping men är tapper. Jag hoppade bak och agerar lekledare.
Att göra ännu en lång bilresa med en sur tonåring, en sprallig sjuåring och en otålig ettåring i baksätet känns inte så lockande så Sixten och jag åker i pappas bil. Lugnt och skönt för en lättretad gravid kvinna.
Det är 31 grader ute men svalt i bilen. Hoppas vi får det lika varmt i Skåne de kommande veckorna!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer