Packa för storstadshäng

Sängen är full med kläder; inte riktigt lika mycket som när vi åkte till Åre eftersom pjäxor och skidkläder tar mycket plats men på vägen hem kommer det nog vara alldeles för mycket!
Vi packar ner en tom väska att packa shoppingen i. Handbagaget består av blöjor, barnmat, leksaker och rent ombyte till slasktratten.
Vi checkar in vagnen som specialbagage så får Sixten åka bärsele efter det. Vi vill vara på Arlanda tre timmar innan avgång så vi kan shoppa, äta och mata i lugn och ro.
Sixtens resestol får följa med så att jag lätt kan mata honom när vi är ensamma. Annars så har det visat sig att Hans verkar ha mer ledig tid än vad jag trott så vi kommer kunna hänga en hel del. Kul!
Men nu vill jag ha era bästa Londontips! Vi bor vid Hyde Park, nära Oxford Street och vill kunna gå överallt.
Bjussa på ert bästa Londontips!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer