Pass och Vapiano

Idag har jag en välförtjänt vilodag från gymmet. Det är bättre med kvalitet än kvantitet. Tränar man hårt för många dagar på raken ökar infektionsrisken och det är lättare att tröttna.
Jag ska över till Kungsholmen och hämta ut mitt nya pass idag. Jag hoppas jag blev bättre på fotot denna gång. På mitt förra pass ser jag ut som en grabb. Hans garvar alltid när vi ska genom passkontroller och jag tvingas visa passet.
Backan och jag har en lunchdate med Jessica på Vapiano sedan. Jag ska nog äta deras scampisallad. Den äter alltid Agnes tror jag.
Jag har en del ärenden att ordna i eftermiddag också och så ska Sixten hämtas. Pjuh, livet är stressigt.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer