Påt igen bara!

Tack för alla fina ord under morgon och gårdagen. Värsta bästa hejaklacken! Jag är med i TV4 Nyhetsmorgon var 3:e söndag hela hösten så det kommer mera. Nästa gång hoppas jag på tema löpning. Kanske kan få med mig Jessica Almenäs uppför Hammarbybacken? 🙂


Jag fick en taxi hem från TV4, bytte om lite snabbt och nu ska jag och Titti Schultz från Rix FM åka ut till Lidingö och springa tjejloppet 10 km. Vila kan man göra när man blir gammal.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer